Колеги искам да задам няколко вапроса сварзани с gtv 2.0 в6 турбо таи като смятам догодина да си купя такава кола.Като за начало да питам дали някои знае на каква цена се продават в чужбина например(германия,италия и страните около тях)?Подражка,разход,удобство,варвене,на колко бара качва турбината?Благодаря на всички отзова ли се.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Покупка на gtv 2.0 в6 турбо
Collapse
X
-
По принцип в чужбина са скъпи, защото колата си е маниашка и я уважават. Приготви си над 2500 евро. Подръжката като за турбо кола с такива коне под капака е нормална - 450-500лв обслужване, 500лв. задница, толкова и за предницата, кофти ако турбината сдаде - 800 рециклиране, 1500 нова.
Като удобства- стандартно си е с кожен салон, клима, ел. пакет. На предните седалки е удобно, отзад е само за багаж. Върви доста приятно и има много потенциал...GTV
Comment
-
Tozi model e dosta interesen. Varvi dosta dobre, no trjabva da ja darji6 vinagi nad 3500 Oborota, ina4e stava tromava. Za barzi startove trjabva da ja kara6 samo na polusuedinitel. Osobena e, no zvuka ot turboto mnogo shte te kefi, sloji zadaljitelno sporten filtur, ne e skup. Tarsi kola proizvedena sled sredata na 98 g - po Dobri sa a I interiora e dosta po hubav. Skorostnata kutija e kato na 3.0 v6 no e s 5 sk, koeto e dobre I njama ni6to obshto s tazi na twin spark - t.e. Vtora sk. Njama da harka. Razhoda njama da e pod 15 l. Tarsi ja do 100 000 km - v ch sa nai dobrite no tam sa po okolo 5-6000 euro.
------------------------------------proper-------------------------------------------------
Колега, писането на Кирилица е задължително!Last edited by proper; d.m.y г., 02:37.
Comment
-
Разхода колега при нормално каране ще ти е около 16-17 градско и над 20 при ръчка, извънградско при пълна ръчка ми дава около 15 а при каране "пенсионерската" 9-10 .
Подръжката е нормална не е кой знае какво, даже е по евтино от twin spark-asigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеРазхода колега при нормално каране ще ти е около 16-17 градско и над 20 при ръчка, извънградско при пълна ръчка ми дава около 15 а при каране "пенсионерската" 9-10 .
Подръжката е нормална не е кой знае какво, даже е по евтино от twin spark-aAlfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon
Comment
-
[QUOTE=Funeff;880684]Колeги искам да купя този автомобил: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...454&f1=details
Ако някой нещо знае за него, струва ли си да се купи?[/QUOTE
Няма как да знаем състоянието и но приготви още толкова ако излезе нещо.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
[QUOTE=dilian alfa gtv;881338]Първоначално публикувано от Funeff Покажи съобщениеКолeги искам да купя този автомобил: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...454&f1=details
Ако някой нещо знае за него, струва ли си да се купи?[/QUOTE
Няма как да знаем състоянието и но приготви още толкова ако излезе нещо.ONLY RSV>V
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеЕ колко и искат сега..? Ако е запазен салона и двигателя е ок, при достатъчно ниска цена може да направим някаква партия за части да я вземем...
А това с ръждата е нормално за мястото, откъдето пише, че идва
Моето мнение да се огледа колата -запалете ,почакайте да загрее гледайте да не надува системата има които са прегрявани ,покарайте ако има нещо разбито по задното окачване който разбира по тази кола веднага ще го усети и така вещо лице при огледа си трябва ,и то точно по ГТВ.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Според мен за V6 2,0 турбо ГТВ или 164 задължително със сервизна история, че иначе ще плачеш. То за всички е препоръчително , ама за този мотор е задължително. Капризен си е ! Това е личното ми мнение !2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщениеСпоред мен за V6 2,0 турбо ГТВ или 164 задължително със сервизна история, че иначе ще плачеш. То за всички е препоръчително , ама за този мотор е задължително. Капризен си е ! Това е личното ми мнение !
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеТова от линка, за което пита колегата не е V62.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
Comment